Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kauanko tuotteet säilyvät käyttökelpoisina?

Suurin osa tuotteistamme säilyy noin 12kk valmistuspäivämäärästä. Pidämme varastomme kohtuullisena, joten tuotteenne tulevat tuoreina teille ja säilyvyys on noin 10kk. Saippuat eivät oikein säilytettynä käyttönsä puolesta miksikään mene, mutta koostumus ja tuoksu voi muuttua.

Mitä teette ympäristön hyväksi?

Lahjoitamme liiketoimintamme tuloksesta 10% tukemaan Borneon sademetsiä, joita tuhotaan palmuöljyn kasvatusta varten. Käyttämämme raaka-aineet tukevat jo omalta osaltaan ympäristöä, koska suurin osa on kotimaista luomua. Pidämme pakkauksemme pieninä ja kannustamme pakkauksettomaan toimitukseen. Lisää pakkauksesta voit lukea tästä.

Miten valmistatte saippuan?

Saippua valmistetaan käsityönä Suomessa perinteisin menetelmin. Valmistukseen käytämme suomalaisia öljyjä ja suurimmaksi osaksi muita suomalaisia raaka-aineita.

Missä saippua valmistetaan?

Saippua valmistetaan alusta loppuun Suomessa, Lappeenrannassa. Myös raaka-aineet, joista saippua valmistetaan, ovat pääosin suomalaista tuotantoa.

Tuotteen vaihto- ja palautusoikeus?

Tuotteen voi vaihtaa tai palauttaa 14 vuorokauden sisällä toimituksesta. Lue lisää tuotteen vaihto- ja palautusoikeudesta tästä.